PPM lijnen by Alèze

Hieronder kan je de verschillende types van PPM lijnen die wij aanbieden, leren kennen. Onder ieder type staat een korte uitleg. De kleuren zijn volledig personaliseerbaar. Dit geldt ook voor de metalen onderdelen die in de lijn verwerkt zitten. De PPM lijnen worden telkens met paracord type I en metalen dopjes afgewerkt. Beschikbaar in 6mm, 8mm, 10mm met of zonder kern en 12mm zonder kern. Ieder type heeft een ‘standaard’-versie, maar mits overleg kan hiervan worden afgeweken om zo aan jouw wensen te kunnen voldoen.

Er is een mogelijkheid om tegen een meerprijs een reflecterende PPM lijn te maken. Deze voor ’s avonds ideaal. Onderaan deze pagina vind je leuke voorbeelden terug.

De prijs vermeld onder ieder artikel kan variëren naargelang de persoonlijke wensen.

Leuk weetje: Ieder type lijn werd vernoemd naar een huisdier of dierbaar persoon van bij ons in de familie!

Blue

Blue, simpel maar stijlvol. Niet iedereen houdt van metalen ringen of veel tralala. Ben jij zo iemand? Zoek dan niet verder. 

Standaard: Lijn met vast handvat en 1 musketon en een lengte van 1,50m

Basisprijs: €20,00 – €22,00

Abby

Dit is onze politielijn. Een politielijn is handig wanneer je de hond op verschillende momenten dichter of verder van je af wilt laten kunnen wandelen. Hij is door de ringen verstelbaar op verschillende afmetingen (deze kunnen kostenloos doorgegeven worden bij exacte wensen).

Standaard: Politielijn met 3 ringen, 2 musketons en een lengte van 1,70m

Basisprijs: €27,50 – €29,00

 

Miko

Wanneer je meerdere hondjes in huis hebt is het altijd leuk om samen te gaan wandelen. Deze lijn kan je gebruiken om 2 hondjes tegelijk vast te maken. 

Standaard: Lijn met vast handvat en een splitter (uiteindes van 50cm elk)

Basisprijs: €27,50

 

Nickie

Een hele slip is niet wat je zoekt maar je wilt toch wel ergens de controle bewaren? Dan is een halve sliplijn een goede oplossing. Op deze manier kan je zelf de slip aanpassen naargelang de gelegenheid.

Standaard: Lijn met vast handvat, 1 ring, 1 stegring en een lengte van  +/- 1,50m

 
Basisprijs: €20 – €24,00

Voorbeelden van een reflecterende PPM lijn: