Paracord lijnen by Alèze

Hieronder kan je de verschillende types van paracord lijnen die wij aanbieden, leren kennen. Onder ieder type staat een korte uitleg. De kleuren zijn volledig personaliseerbaar. Dit geldt ook voor de metalen onderdelen die in de lijn verwerkt zitten. Ieder type heeft een ‘standaard’-versie, maar mits overleg kan hiervan worden afgeweken om zo aan jouw wensen te kunnen voldoen.

De prijs vermeld onder ieder artikel kan variëren naargelang de persoonlijke wensen.

Leuk weetje: Ieder type lijn werd vernoemd naar een huisdier van bij ons!

Khalu

Deze stevige lijn wordt gevlochten met een inner core van 2 strengen. We gebruiken de cobra knoop waarbij we 1 of 2 kleuren kunnen gebruiken. 

Standaard: Politielijn met 3 ringen, 2 musketons en lengte van 1,50m

Basisprijs: €37,00

Max

Max is een lijn waarbij we gebruik maken van 4 strengen waarbij er 1 tot 2 kleuren gekozen kunnen worden. Het is een elegante en dunner gevlochten lijn. Ideaal voor kleinere hondjes dus. 

Standaard: Lijn met vast handvat, 1 musketon en lengte van 1,50m

Basisprijs: € 30,00

 

Niño

Niño is een lijn die geschikt is voor middelgroot tot grote honden. Hij wordt gevlochten met 8 strengen. Er zijn tot 4 kleuren te kiezen. Daarnaast kan hij worden afgewerkt met mooie bedels.

Standaard: Lijn met vast handvat, 1 musketon en lengte van 1,50m

€35,00

Phoeby

Phoeby is een gevlochten lijn met 8 strengen. Door deze techniek wordt deze lijn niet rond maar vierkant. Ligt leuk in de hand en is goed voor middelgrote tot grote honden.

Standaard: Lijn met vast handvat, 1 musketon en lengte van 1,50m

€37,00