Paracord halsbanden by Alèze

Zoals ik beschreef op de ‘over ons’ pagina, vind ik veiligheid zeer belangrijk. Daardoor kies ik voor een beperkt aantal modellen in ons halsbandenassortiment. Ik gebruik voornamelijk de (king) cobra knoop, maar kan op aanvraag me verdiepen in een complexer model. Hieronder vind je enkele modellen terug. De sluiting (buckle, verstelbare adapter, halfcheck ketting of halfcheck van touw), de kleuren en de afwerking kan volledig gepersonaliseerd worden. 

Om te verzekeren dat de halsband voor jouw hond past, is het noodzakelijk dat ofwel jij de maat opmeet, ofwel je met het hondje naar mij komt zodat ik het zelf kan opmeten. De richtlijnen hiervoor geef ik je via mail of bericht door.

Bij het bestellen of het opvragen van een offerte heb ik ALTIJD de halsomtrek van de hond in kwestie nodig. Deze meet je dus best op voorhand al op. De instructies hiervoor vind je hier.

Leuk weetje: de banden worden afgewerkt met een leuke hanger! 

Brent

Deze band is ideaal voor kleine tot middelgrote hondjes. Je kan 1 tot 2 kleuren kiezen. 

Basisprijs: €23,00 – €29,00

Zoë

Als alternatief voor grotere honden hebben we een band in de king cobra knoop. Deze wordt twee maal over mekaar geknoopt waardoor de breedte van de band toeneemt. Tot 4 kleuren te combineren.

Basisprijs: €25,50 – €35,50

Jesse

Deze knoop wordt officieel de Swirl genoemd. Hij wordt geknoopt met 8 strengen (dus 4 kleuren).

Deze band is ongeveer 3,5cm breed wanneer we knopen met paracord type III. Deze kan dus op bestelling ook met een dunner touw geknoopt worden waardoor de breedte afneemt.

Basisprijs: €28,50 – €42,50
 

Eliah

Dit is de Luna’s Wellenbenno zonder rand. Hierbij kunnen er tot 5 kleuren gekozen worden.

De breedte van de band valt goed mee, namelijk 2,8 cm.

Basisprijs: €30,50 – €43,50

Lana

Paracord_halsband_bennoshappiness_groen_alèze

Dit is de Bennos Happiness. Hij wordt geknoopt met 8 strengen (dus 4 kleuren).

Deze band is ongeveer 3,5cm breed wanneer we knopen met paracord type III. Deze kan dus op bestelling ook met een dunner touw geknoopt worden waardoor de breedte afneemt.

Basisprijs: €28,50 – €42,50

Coming soon

Coming soon!