Order Spots

Ons Order Spot System zorgt ervoor dat we een beperkt aantal bestellingen per opening aannemen. Hierdoor is er genoeg tijd om met de nodige liefde en aandacht aan jouw bestelling te werken.

Order Spots

Order Spots

Ons Order Spot System zorgt ervoor dat we een beperkt aantal bestellingen per opening aannenemen. Hierdoor is er genoeg tijd om met de nodige liefde en aandacht aan jouw bestelling te werken.

Order Spots

Wat wij jou te bieden hebben:

LIJNEN

We hebben twee categoriën om uit te kiezen. Paracord en PPM. Beide zijn supersterke materialen en hebben vele voordelen waardoor ze ideaal zijn om te verwerken in materiaal voor honden. 

HALSBANDEN

Wat wij belangrijk vinden is veiligheid, maar daarnaast mag veilig ook mooi zijn! Wij proberen regelmatig nieuwe knopen toe te voegen aan ons gamma zodat iedereen wel een knoop vindt die bij zijn/haar hond(je) past.

ACCESSOIRES

Naast lijnen en halsbanden bieden wij ook leuke accessoires voor zowel hond als baasje aan. Denk aan sleutelhangers, keycords, maar ook tekenbandjes en EM-armbandjes. Voor ieder wat wils!

FOKKERS / TRIMSALONS

Fokkers en trimsalons krijgen korting vanaf bepaalde aantallen op verschillende producten. Daarnaast bieden wij ook verschillende puppypakketten aan. Gelieve 3 weken op voorhand te bestellen.

“Onze halsbanden en riemen worden handgemaakt met gekwalificeerde materialen en kunnen volledig gepersonaliseerd worden. Ideaal voor een hondenliefhebber die zijn hond en zichzelf wil verwennen.”

95

Tevreden klanten

147

Gelukkige hondjes

129

Afgewerkte bestellingen